نوبت دهی آنلاین کلینیک!
  • 1402/11/14 - 10:36
مرکز آموزشی و درمانی فوق تخصصی کودکان حضرت علی اصغر (ع)

تقدیر از اساتید، دانشجویان و دانشکده های برتر عرصه "آموزش" در جشنواره "وثوق"

دبیر علمی نهمین جشنواره آموزشی "وثوق" دانشگاه علوم پزشکی ایران از معرفی و تقدیر از اساتید و دانشجویان برتر عرصه آموزش در جشنواره آموزشی "وثوق" خبر داد.

323200.mp3 تقدیر از اساتید، دانشجویان و دانشکده های برتر عرصه "آموزش" در جشنواره "وثوق"

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر(ع)، نهمین جشنواره آموزشی "دکتر پروانه وثوق" همانند سال‌های گذشته از طرف معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزارمی‌شود.
این جشنواره هر ساله به منظور تقدیر و تشویق اساتید فعال در عرصه آموزش در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود، و هدف از برگزاری این جشنواره تقدیر از اساتید، دانشجویان، دانشکده‌ها و دفاتر توسعه است که در حوزه آموزش فعالیت‌های برجسته و شایان تقدیری انجام داده اند.
در این جشنواره طرح جناب اقای دکتر فرهاد ابوالحسن چوبدار رئیس مرکز وسرکار خانم دکتر فرشته کرباسیان به عنوان فرایند برگزیده جشنواره مطهری انتخاب گردید.

• گروه اخبار :
: